Voor onderstaande organisaties en bedrijven heb ik
mooie opdrachten uitgevoerd op het gebied van project-, management- en bestuursondersteuning:

Aanbevelingen:

 
2215

Jantine van Wingerden - de Bruin

Teamleider Secretariaat, Servicecentrum Drechtsteden

“Tamara heb ik leren kennen als een positieve en enthousiaste dame. Ze weet van aanpakken en was binnen korte termijn ingewerkt. Ze heeft een goed gevoel voor verhoudingen en snel inzicht in wat er speelt op de werkvloer. Wat ik ontzettend waardeer is haar open- en eerlijkheid.”
 
2106

Roos Schreuder

Manager Wonen, Woonkracht10

“Vijf jaar lang is Tamara mijn rechterhand en steun en toeverlaat geweest. Als manager kun je alleen maar ongelofelijk blij worden van de samenwerking met Tamara. Niet alleen vanwege haar professionaliteit, maar ook vanwege haar warme persoonlijkheid, haar loyaliteit en haar oprechte interesse en aandacht. Tamara is enorm organisatiesensitief, zeer intelligent en deskundig. Tamara haalt het beste in haar manager naar boven. Geen klus is voor haar te groot of te ingewikkeld. Alles doet zij met een grote dosis vakmanschap en niet te vergeten met een stralende lach.”
 
2109

Naomi van Donk

Evenementen coördinator

“Met Tamara haal je een topper in huis die je niet meer kwijt wilt. Ik heb Tamara leren kennen als een ondernemende dame met oog voor detail en deadlines. Kordaat en krachtig pakt ze zaken op en handelt deze op goede wijze af. Daarnaast denkt ze graag mee en heeft ze een scherp oog voor creatieve oplossingen.”